Partidul ACUM

ACUM
Zoran Neamț

Zoran Neamț

Vicepreședinte

Zoran Neamț este de profesie Inginer IT, absolvent al Universității Politehnica Timișoara – Facultatea Automatică și Calculatoare și activează  în domeniul IT / Telecom. 

Având aptitudini pentru management și coordonare, deține de peste 10 ani, roluri de Manager Proiect și Coordonator Echipe, conducând proiecte medii și mari în cadrul unor companii naționale și multinaționale.

Cariera politică și-o începe la Partidul Verde, ocupând funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Ghiroda din județul Timiș, în timpul mandatului 2016-2020.

Expertiza sa în management și coordonare se transpune și în viața politică, devinind membru în Biroului Executiv al Filialei Timiș a Partidului Verde și, apoi, ocupând funcția de președinte al acestei filiale. 

În anul 2021, pune bazele proiectului ACUM, alături de oameni cu viziuni comune, făcând parte din Comitetul de Inițiativă al partidului.

De ce ACUM?

”Primul lucru care m-a determinat să pun umărul la crearea și dezvoltarea acestui proiect a fost ideologia verde, pe care ACUM o promovează și dorește s-o implementeze în România.

Niciun partid politic din România nu face politică verde în adevăratul sens al cuvântului, iar cei care încearcă, o fac într-un mod neproductiv.

Clima, natura, alimentația, sănătatea, economia, educația, statul de drept sunt aspecte care ne influențează, pozitiv sau negativ, viața de zi cu zi. Trăim vremuri tulburi, care ne pot periclita viitorul. De aceea, mai mult decât oricând, este nevoie de măsurile propuse de politica verde, pe care trebuie să le implementăm la modul cel mai serios și urgent posibil, pentru că nu există România B, Europa B sau Planeta B.”

zoran.neamt@partidulacum.ro

Zoran Neamț