Partidul ACUM

ACUM
Robert Ciurdar

Robert Ciurdar

Vicepreședinte

Robert Ciurdar deține o diplomă de licență în administrație publică de la Universitatea de Vest din Timișoara și un  master în management strategic, absolvit în cadrul Universității „Tibiscus“ din același oraș.. 

A participat la numeroase cursuri de perfecționare în domeniul achizițiilor strategice.

De 8 ani, locuiește  în Germania, unde lucrează în cadrul unei multinaționale în calitate de coordonator al   departamentul de achiziții.

Se implică în politica verde încă de la vârsta de 18 ani și ia parte constant la viața socială a comunității: participă la demonstrațiile pentru stoparea proiectului minier de la Roșia Montană și Certej, coordonează, ani la rând, campania “Let’s do it Romania” la nivel local și ajută autoritățile competente în vederea identificării  tăierilor ilegale de păduri de pe raza județului Timiș.

Este membru fondator al filialei Timiș a Partidului Verde, filială care s-a remarcat de-a lungul timpului prin stabilitate, profesionalism și performanță.  De 7 ani, este, de asemenea, membru activ al Die Grünen Rheinland-Pfalz (Verzii din Germania), unde își aduce aportul la acțiunile întreprinse de acest partid.

Dezamăgit de eșichierul politic românesc, înființează,  în anul 2021, împreună cu un grup de oameni cu idealuri comune, partidul ACUM, partid fondat pe principiile doctrinei verzi. 

De ce ACUM?

ACUM pentru că am mare încredere în oamenii alături de care am inițiat acest partid și pentru că în România e imperios necesar un concept politic nou, predictibil, modern, transparent, gândit pentru toate păturile sociale.

Îmi doresc ca România sa devină o țară în care fiecare individ poate trăi cu demnitate, pentru a oferi posibilitatea milioanelor de români aflați în diaspora să se întoarcă acasă. Construcția României “Verzi” începe ACUM.

Robert Ciurdar