fbpx

Partidul ACUM

ACUM
Mihai Hrenciuc

Mihai Hrenciuc

Secretar General

Mihai Hrenciuc deține o diplomă de licență în matematică la  Universitatea „Babeș- Bolyai” din Cluj-Napoca și  un master în management, absolvit în cadrul Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești .

A urmat diferite programe de perfecționare în domeniul managementului bancar.

Mihai Hrenciuc a dobândit experiență în decursul celor 40 de ani de activitate profesională desfășurată în cea mai mare parte într-o corporație bancară multinațională.

Deși implicarea în politică a început târziu, Mihai Hrenciuc a luat parte activ la viața socială a comunității, participând la demonstrațiile fata de OG 13 și la mitingul din 10 august 2018, inițiind petiții pentru protejarea pădurilor din zona urbana Rm Vâlcea.

Cu o experiența politică scurtă, doar 3 ani, a candidat în 2020 la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, clasându-se pe locul al patrulea, după reprezentanții celor mai puternice partide din țară: PSD, PNL și USR.

Dezamăgit de ceea ce se întâmplă pe scena politică românească , Mihai Hrenciuc a decis ca, împreună cu un grup de oameni animați de aceleași idealuri, sa fondeze un partid politic nou – ACUM.

De ce ACUM ? 

“ACUM este gândit ca un partid de doctrina verde, care pune în centrul preocupărilor sale omul în strânsă legătură cu mediul înconjurător, un partid anticorupție, care dorește sa elimine scurgerea banilor publici către interese personale și să gestioneze responsabil bugetul, dirijândul către nevoile cetățenilor.”

 

mihai.hrenciuc@partidulacum.ro

Mihai Hrenciuc