Partidul ACUM

ACUM
Laura Damian

Laura Damian

Vicepreședinte

LAURA DAMIAN este scriitor de romane și literatură pentru tineret.

Și-a făcut studiile liceale în Pașcani, orașul natal, apoi, a frecventat cursurile Facultății de Litere, secția Română-Spaniolă, la Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași.

A fost profesor de Literatură română la Grup Școlar Unirea, Pașcani, cofondator al săptămânalului Pașcani Express, (1996), corespondent al ziarului Evenimentul, Iași (1996), și bibliotecar-documentarist la Colegiul „M. Sadoveanu”, Pașcani (1996/2006).

A locuit 12 ani în Italia, apoi, din 2018, în Belgia, unde s-a dedicat scrisului (este autor a patru cărți de proză literară, publicate între 2020/2021).

În 2020 a făcut parte din grupul de editori ai revistei Timpul Belgia, din 2021 fiind prim editor la Timpul Bruxelles.

De ce ACUM?

„Doctrina verde este un stil de viață, nu o utopie, cum mulți se grăbesc să o afirme. Este întoarcerea omului la natură – o recunoaștere și o prețuire a originilor tuturor speciilor, așa cum au fost menite să conviețuiască pe Pământ: în armonie, cu simplitate, mereu pregătite să recreeze existența pentru perpetuarea propriilor succesori. Fiindcă nicio ființă nu e mai presus de alta, niciun suflet, mai puțin important, și numai selecția naturală are dreptul să echilibreze balanța biodiversității!

Acestea sunt doar unele dintre valorile care primează în ACUM. Un determinant motiv pentru a face parte din intrepida-i echipă, care nu renunță ușor la convingerile sale. O dovadă că, în țara noastră, încă mai există români dornici să schimbe, în mod pozitiv, destinul generațiilor viitoare.”

 lauradamian1506@gmail.com

Laura Damian