Partidul ACUM

ACUM
Iulian Topliceanu

Iulian Topliceanu

Vicepreședinte

Licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene, cu o vastă experiență managerială, atât în țară cât și peste hotare, Iulian Topliceanu este Manager Wellness în cadrul Centrului Aria din Sibiu.

 Debutul în politică a început în 2019,  implicându-se activ în formarea filialei Partidului Verde a municipiului Sibiu, în calitate de președinte al acestei filiale. A fost candidatul Partidului Verde la alegerile locale din 2020 pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sibiu și, respectiv, la alegerile parlamentare, pentru Senatul României.

 A ales să aibă o exprimare politică crezând cu tărie în valoarea conceptului enunțat de Edmund Burke : “Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca și oamenii buni să stea deoparte”. 

 Educația și valorile șlefuite de-a lungul anilor, l-au făcut să  prețuiască moderația, determinarea și dreptul la un viitor mai bun, fiind aproape de inițiativele politice care pun în centrul OMUL. 

 A rezonat cu valorile Verzilor Europeni și și-a găsit locul în proiectul ACUM, unde dorește să dezvolte politici și proiecte pentru un mediu înconjurător mai sustenabil. Totodată, crede că, prin tot ce a învățat până acum, prin limbajul obiectiv al științei, poate  veni cu soluții pentru bunăstarea comunităților dezavantaje.

De ce ACUM?

“Am convingerea că OAMENII pot transforma ezitarea alegerii în puterea asumării, dându-i un scop și menire acelei părți valoroase a societății, pentru un viitor mai SIGUR. 

 Nu în ultimul rând, îmi doresc să aduc la masa prăfuită a politicii prospețimea și alternativa de care oamenii au atâta nevoie și în care să creadă cu toții ACUM.”

iulian.topliceanu@partidulacum.ro

Iulian Topliceanu