Partidul ACUM

ACUM
Gabriel Tomescu

Gabriel Tomescu

Vicepreședinte

Gabriel Tomescu este din Timișoara. Lucrează într-o firmă cu capital privat 100 % românesc și crede în capacitatea de adaptare a antreprenorilor români la noile provocări ale societății. Deține o diplomă de licență în fizică acordată de Universitatea de Vest din Timișoara. După terminarea facultății, a lucrat la postul Europa Nova din Timișoara ca realizator de emisiuni TV, pe care a decis să îl părăsească în momentul în care s-a pus problema unei alianțe politice.

De-a lungul timpului, a luptat pentru ca idealurile pentru care au murit oameni în Revoluția din ’89 să se îndeplinească. A intrat în politică dezamăgit de prestația celor aleși de cetățeni pentru a-i reprezenta în instituțiile statului. Opțiunea  Verde, de centru stânga, este ceea ce îl reprezintă și crede că este soluția pentru viitor. Are ferma convingere că, în epoca post-industrială, un stat care aspiră la modernitate, autenticitate şi democraţie îşi poate atinge scopurile doar păşind pe calea Verde în toate aspectele vieţii: politice, economice, sociale, culturale, educaţionale.

De ce ACUM?

„Am încredere că ACUM va atrage oameni valoroși, capabili să schimbe imaginea omului politic român. Nu mai vreau să fim o țară de cetățeni umiliți de stat pe banii noștri. Vreau să particip la eliminarea privilegiilor politicienilor pentru că m-am săturat de incompetența plătită din politica românească. Sunt gata să particip la acțiuni bine gândite de protecția mediului, în contextul oportunităților pentru România care au apărut odată cu de Pactul Verde European.”

gabriel.tomescu@partidulacum.ro

Gabriel Tomescu