Partidul ACUM

ACUM
Dan Tacutu

Dan Tăcutu

Secretar

Dan Tăcutu a absolvit Politehnica București,  specializarea Electronică.

Implicarea sa în politică a început odată cu mișcările de stradă din 2017, când a ales să se implice activ pentru schimbarea și reformarea clasei politice din România, modernizarea și debirocratizarea societății românești, dar și pentru a propune măsuri pentru combaterea noilor amenințări legate de schimbările climatice.

Dan a ocupat funcția de președinte de filială județeană în calitate de membru al Partidului Verde, iar la alegerile generale din 2020 a candidat la Camera Deputaților.

În cadrul funcțiilor politice ocupate, s-a ocupat de dezvoltarea filialei județene și, încercând să închege structuri teritoriale puternice, care să poată sprijini atingerea țelurilor politice.

Dan s-a alăturat partidului ACUM fiind convins de importanța și necesitatea implementării doctrinei verzi și de faptul că, alături de colegi competenți și perseverenți, va putea aduce o schimbare în societatea românească, în sensul modernizării acesteia și al debirocratizării și depolitizării aparatului de stat.

De ce ACUM?

“Proiectele mele de interes acoperă domenii legate de decarbonizarea sistemului energetic, de probleme de interes social, cum ar fi sistemul de ajutor social și cel de pensii, dar și de sprijinirea unei economii bazate pe antreprenoriat și inițiativă liberă, toate găsindu-și răspuns în implementarea politicilor verzi .”

vardi.dan@gmail.com 

 

Dan Tăcutu