Partidul ACUM

ACUM
Cornelia German

Cornelia German

Vicepreședinte

Cornelia German este de profesie arhitect, absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism ‘Ion Mincu’ din București, și inginer, absolventă a Universității Tehnice de Construcții București. 

A început să se implice în viața politică în anul 2016, alegând constant să activeze în partidele care întreprind politici și activități  pe  problemele legate de urgența climatică. Viziunea politică este aceea de implicare a societății civile în modificarea legislației care permite ca România să fie în urmă la foarte multe capitole. Crede că susținerea pe care ACUM o are din partea Partidului Verde European este un punct foarte bun de pornire în direcția creării unor politici cu adevărat verzi, neafectate de corupție. 

Este o persoană înclinată spre zona artistică, a studiat muzica, arte ale mișcării, și este membră a corului Sound, alături de care a avut de multe ori ocazia să reprezinte România pe mari scene internaționale. Toate acestea, alături de munca de arhitect, i-au dezvoltat capacitatea de a lucra în echipe și de a coordona proiecte complexe. 

Pasiunea pentru politică s-a dezvoltat în principal pe parcursul călătoriilor, prin observarea modului în care legislația poate să modeleze societatea, arhitectura, spiritul civic sau modul în care este tratat mediul înconjurător.  

 

De ce ACUM?

“Proiectele politice în care m-am implicat până acum au fost ‘tinere’. Îmi place sa construiesc si îmi place să pot contribui la definirea structurii, la crearea unei ‘fundații’ pe care să crească o construcție cu adevărat durabilă.

ACUM este acea echipă alături de care am încredere că lucrurile vor merge într-o direcție bună. Avem pe ce să construim în România și avem  o viziune comună de a pune în practică politici verzi. 

Este o onoare să fiu parte din echipa de inițiatori și am încredere că vom reuși.  Am încredere că Acum se poate.”

cornelia.german@partidulacum.ro

Cornelia German