fbpx

Partidul ACUM

ACUM
Alina Popa

Alina Popa

Prim-vicepreședinte

Alina Popa deține o diplomă în Tranzacții Economice Internaționale la Universitatea Transilvania Brașov și una în Psihologie la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București. Este pasionată de dezvoltarea personală și de posibilitățile pe care fiecare dintre noi le are de a ne îmbunătăți atât propria viață, cât și a celor din jur. 

Practică yoga de mai mulți ani ani, fiind profesor certificat de Hatha Yoga și Ashtanga. În prezent,  urmează   cursuri de Iyengar Yoga – un stil de yoga concentrat pe alinierea structurală a corpului, util și celor care suferă de diverse traumatisme sau boli cronice. 

Este actualmente consultant în cercetare de piață, domeniu în care a acumulat 17 ani de experientă, multi dintre ei în mediul corporatist, la care se adaugă doi de antreprenoriat. Are o minte analitică și are încredere în capacitatea datelor de a arăta realitatea, de a schimba paradigme și de a oferi suportul pentru decizii fundamentate indiferent de domeniul sau subiectul supus investigației. 

De ce ACUM?
ACUM pentru că am încredere în oamenii care au pornit această inițiativă și pentru că avem cu toții nevoie de un “altfel” de partid. Un partid care să aducă un suflu nou, în care oamenii acestei țări sunt aduși în prim plan și interesele lor sunt ocrotite, care să ia fiecare situație socială și să caute cu adevărat soluțiile ce schimbă comportamente pe termen lung. Cu oameni care sunt dispuși să facă investigații și sunt deschiși la dialog cu cetățenii.
Am încredere că incluziunea ne va ajuta să creștem ca societate și că fiecare om își poate aduce contribuția, pe măsura abilităților, la crearea unei societăți sustenabile.”

 

Alina.Popa@partidulacum.ro

Alina Popa